marți, 4 mai 2010

Ma gandeam...

Ma aflu la Lorin in Londra si citeam....brusc mi-a venit o idee grozava! Cand precizez cuiva de cartea pe care o scriu inca din primul an de facultate, ce ulterior s-a transformat in postari pe blog iar la sfarsit voi aduna tot si voi realiza o carte pe care sper sa o public, toata lumea ma intreaba despre ce scriu. Raspunsul pe care il dau este ca scriu despre diversele perspective pe care le am asupra vietii. Insa tot ce scriu presupune mai mult decat un punct de vedere, totul se bazeaza pe anumite momente, secvente ce ma determina sa scriu. Asadar m-am gandit sa transform tot ce am scriu intr-o nuvela cu personaje
(fantastice, evident) legand de ele intamplarile iar la final invataturile...ca in fabule spre exemplu. Mi se pare mult mai diplomat din partea mea sa povestesc niste intamplari cu niste persoane reale sub nume fictive de genul Mary, Rebecca sau Daniel. De asemenea cred eu ca un fir epic ar fi mult mai atractiv decat niste capitole cu diverse teme intre care sa nu existe o legatura foarte stransa. Asadar ma aflu in cautarea unor nume, multe nume frumoase, feminine si masculine pentru a rectifica cartea. De asemenea, numele cartii, pe care il aveam in gand inca de cand am inceput sa scriu cartea, cred ca il voi schimba. Orice idee mai buna decat "Teoria generala a vietii unei studente" este primita cu bratele deschise.
Sincera sa fiu ma gandesc destul de des la o idee pentru coperta, o poza care sa atraga si din care sa reiasa titlul cartii. Ma gandesc daca nu as avea titlu, sa se inteleaga doar din poza de pe coperta ideea cartii. Oricum, voi avea si titlul si o coperta frumoasa, insa acestea trebuie sa fie foarte bine alese.

p.s Cand voi ajunge in Iasi voi reveni cu detalii despre Londra - Capitolul 2!
p.s 2: Am implinit 21 de ani! Trebuie sa intru in panica ca incep sa imbatranesc....sau mai am timp sa ma bucur de viata? :)

Va pup si va imbratisez,
Cu drag, aceeasi eu!