miercuri, 17 martie 2010

A inceput....

A inceput viata activa, intalnirile cu prietenii, distractiile in club ...a inceput dorul de Lorin, lucrarile la penal si civil, conferinte si interviuri pentru stagii de practica, a inceput sa imi lipseasca mama si tata, a inceput viata de Iasi si totul intra in normal...

De luni incep practica la Parchetul de pe langa Tribunal si voi face stagiu de practica timp de doua saptamani, am fost la o conferinta extraordinara cu un procuror de la DIICOT, azi la o alta conferinta cu ministrul secretar de stat, Bogdan Manoiu - sef departament Afaceri Europene, Subsecretar de Stat, Andrei Popescu - Agent Guvernamental pentru Curtea de Justitie si Tribunalul UE, Subsecretar de Stat, Agentul Guvernamental pentru CEDO.....pe cat de pompoase suna titlurile astea...pe atat de fascinante sunt discutiile cu astfel de persoane. Ma simteam onorata si bucuroasa ca ma aflam acolo, la mai putin de 3 metri de ei! Printre atatea conferinte si sedinte pe care le am, am aflat intamplator ca aseara in Gaudeamus a fost cazat Cristian Tudor Popescu, interesant , nu? :)

Sunt mandra de mine ca am o viata activa si plina de surprize si intalnesc oameni extraordinari! Cred ca asta mi-am dorit din totdeauna...sa ma agit, sa am o viata "du-te-vino", sa am langa mine persoane carora sa le placa sa se implice, sa se agite ...cand vad persoane care se scufunda in rutina...cu gandul ca nu sunt ca mine nici macar nu pot purta o conversatie fara sa ma enervez! Sunt ipocrita? Daca da, imi pare rau, nu asta e intentia mea...intentia mea e de a face ordine sec, scurt si la obiect, hotarator, definitiv si irevocabil in viata mea de acum....si cea care va urma de acum inainte, asa ca, daca nu ma simt bine langa o persoana NU STAU! Nu stau ca nu vreau, nu stau pentru ca nu imi place, nu am ce invata, nu ma intereseaza si e treaba mea care sunt motivele. Nu tac si inghit de dragul prieteniei, a cunostintei, amicitie si altele...asa ca sunt foarte activa si ma simt foarte bine asa cum sunt si sper sa fiu asa mereu si sa nu ajung sa obosesc alergand mereu in spatele timpului care trece prea repede si pe care vreau sa il prind din urma si sa i-o iau inainte!

Va pup dragii mei cititori!

p.s exista o optiune la blogspot sa vezi cate persoane iti citesc blogul...cu incantare privesc numarul ce creste, insa, mi-ar fi placut sa vad si cine citeste...insa blogspot nu e atat de avansat cum as vrea eu sa fie!

O saptamana frumoasa in continuare, cat a mai ramas din ea!